Υπηρεσίες προς Αγοραστές

Θέλετε να αγοράσετε ακίνητο στα Νότια Προάστια; Εμπιστευτείτε μας!

 

Υπηρεσίες προς Αγοραστές
Το γραφείο μας και ειδικότερα η RE/MAX Psarris Team, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε εσάς που ενδιαφέρεσται για αγορά κατοικίας στα νότια προάστια και όχι μόνο. Η ικανοποίηση των αναγκών των υποψηφίων αγοραστών, αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας ενός μεσίτη. Με γνώμονα την καλύτερή και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα συνεργατών που ειδικεύεται σε συγκεκριμένους τομείς και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν.


1) Αναζήτηση ακινήτου για αγορά/ενοικίαση.

Η υπεύθυνη αγοραστών μας, απασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την αναζήτηση και εύρεση των ακινήτων που ταιριάζουν στα κριτήρια τα οποία μας έχετε θέσει. Με πρόσβαση σε όλα τα ακίνητα της RE/MAX και με τη δυνατότητα απ’ ευθείας επικοινωνίας με όλους τους συνεργάτες της εταιρείας, μπορεί να σας ενημερώσει έγκαιρα για τη διαθεσιμότητα οποιουδήποτε ακινήτου. Παράλληλα, σας ενημερώνει για τις εξελίξεις και τις τρέχουσες τιμές που αφορούν στην αγορά κατοικίας στα νότια προάστια, όπου και εξειδικευόμαστε.


2) Υπηρεσίες μηχανικού.

Αν έχετε ήδη επιλέξει ακίνητο για αγορά, δεν θα πρέπει να αμελήσετε να το ελέγξετε πολεοδομικά μέσω των υπηρεσιών ενός μηχανικού. Ο ίδιος θα σας ενημερώσει για τα κόστη και τις λεπτομέρειες πιθανών ανακαινίσεων ή επισκευών, έτσι ώστε να δώσετε με ακρίβεια και ασφάλεια την προσφορά σας στον πωλητή.


3) Έκδοση στεγαστικού δανείου.

Όλοι και περισσότεροι αγοραστές επιλέγουν τη λύση του στεγαστικού δανείου για τη χρηματοδότηση μικρού ή μεγαλύτερου μέρους της αγοράς ακινήτου. Η διαδικασία αυτή μπορεί να κρύβει κινδύνους και παγίδες. Οι τραπεζικοί σύμβουλοι της RE/MAX Plus είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου δανείου, με ευνοϊκά επιτόκια από την τράπεζα της αρεσκείας σας.


4) Μετακομίσεις/μεταφορές.

Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, το γραφείο μας είναι κοντά σας και σε ό,τι αφορά στην μεταφορά των προσωπικών σας αντικειμένων στο νέο σας σπίτι. Θέλουμε να είστε βέβαιοι ότι προτεραιότητα του εξειδικευμένου συνεργείου μας είναι η προσοχή, η ασφάλεια και η ταχύτητα ολοκλήρωσης της μεταφοράς.


5) Νομικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες.

Η νομική διασφάλισή σας είναι ιδιαιτέρως σημαντικά στη διαδικασία μιας αγοραπωλησίας. Το γραφείο μας σας συνεργάζεται με δικηγόρους και συμβολαιογράφους απόλυτης εμπιστοσύνης, με μεγάλη εμπειρία σε συμβόλαια αγοραπωλησιών και ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολότερες περιπτώσεις.

Στην αγορά ακινήτου στα νότια προάστια, όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είμαστε κοντά σας αδιαλείπτως, από τα πρώτα σας βήματα, μέχρι και μετά την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου.