Blog

 

Η Εμπειρία Μας στην Αγορά Ακίνητων της Νέας Σμύρνης


Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητο στη Νέα Σμύρνη; Η REMAX Plus και η Psarris Team έχουν ειδικότητα στα ακίνητα στη Νέα Σμύρνη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας!

https://www.mesitiko-psarris.gr/uploads/%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B7-psarris%20(1).jpg

Κάτω από την ομπρέλα ενός διεθνούς κολοσσού της μεσιτείας ακινήτων, το κτηματομεσιτικό γραφείο RE/MAX Plus και η Psarris Team γράφουν τη δική τους ιστορία στις πωλήσεις ακινήτων στα Νότια Προάστια.

Ο επικεφαλής της ομάδας Εμμανουήλ Ψάρρης, με σπουδές στην αρχιτεκτονική και μεγάλη εμπειρία ως μηχανικός, γοητεύτηκε από το επάγγελμα του μεσίτη το οποίο ασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Ξεχώρισε από τη στιγμή που μπήκε στη μεγάλη οικογένεια της RE/MAX Plus, ενώ οι επιδόσεις στις πωλήσεις εκτοξεύτηκαν όταν δημιούργησε τη δική του ομάδα.

Η Psarris Team επιδεικνύει μία εξαιρετική ικανότητα στις πωλήσεις μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, οικοπέδων καθώς και στις εκτιμήσεις της εμπορικής αξίας ακινήτων.

Ο δρόμος για την επιτυχία έχει περάσει -και συνεχίζει να περνά- μέσα από τη γνώση και την εμπειρία ειδικά στην αγορά ακινήτων των Νοτίων Προαστίων όπου η ομάδα δραστηριοποιείται. Οι αναθέσεις για πωλήσεις διαδέχονται η μία την άλλη στην πιο περιζήτητη περιοχή της Αττικής.

Ωστόσο, υπάρχει μία συνοικία όπου η ζήτηση για αγορά κατοικίας είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με τις υπόλοιπες γειτονικές περιοχές των Νοτίων Προαστίων. Δεν είναι άλλη από τη Νέα Σμύρνη, η οποία τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν πολυπόθητο τόπο διαβίωσης. Σε αυτή την ανάγκη η Psarris Team ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και αποδίδοντας στους ιδιοκτήτες τη μέγιστη ικανοποίηση από την πώληση.

Τα ακίνητα με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη Νέα Σμύρνη

Η συντριπτική πλειονότητα των αγοραστών αναζητά διαμερίσματα μεταξύ 70-120 τμ, τα οποία έχουν κυρίως κατασκευαστεί μεταξύ 1985-2005, αν και η Psarris Team έχει διαμεσολαβήσει με επιτυχία στην πώληση και παλαιότερων ακινήτων. Ο λόγος για την προτίμηση αυτή σχετίζεται με το ότι τα κτίρια που κατασκευάστηκαν την περίοδο αυτή έχουν καλές προδιαγραφές (μεγαλύτερη αντοχή σε σεισμούς, ανελκυστήρα, μεγαλύτερα μπαλκόνια, μόνωση και τα νεότερα εξ αυτών πάρκινγκ), ενώ έχουν τιμές τουλάχιστον 15% χαμηλότερες από εκείνες των νεόδμητων.

Χαρακτηριστικό της κατηγορίας αυτής είναι το διαμέρισμα 98 τ.μ. 3ου ορόφου, που πουλήθηκε πρόσφατα από το γραφείο μας στο κέντρο της Νέας Σμύρνης: Κατασκευασμένο το 1975, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ανακαινίστηκε μόλις το 2019.

Παρόμοια επίσης είναι και η περίπτωση διαμερίσματος του 4ου ορόφου, 95 τ.μ. και πάλι στο κέντρο της Ν. Σμύρνης: Κατασκευής 1995, με δύο υπνοδωμάτια και πάρκινγκ πυλωτής, πουλήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα και σε τιμή που ικανοποίησε τις προσδοκίες τόσο του αγοραστή όσο και του πωλητή.

Τα παλαιότερα ακίνητα έχουν συνήθως πιο άνετους χώρους, ένα λιγότερο υπνοδωμάτιο σε σχέση με νεότερες εμπορικές κατσκευές και μικρότερα μπαλκόνια. Επίσης, δεν διαθέτουν θέση στάθμευσης, αλλά τα διαμερίσματα αυτά έχουν συνήθως μεγάλα καθιστικά, χώρους υποδοχής και ανεξάρτητες κουζίνες που ακόμη και σήμερα πολλοί προτιμούν.

Ένα τέτοιο διαμέρισμα πουλήθηκε με τη διαμεσολάβηση της Psarris Team στο Άλσος Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για ένα σπίτι 78 τ.μ., τριάρι, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας κατασκευασμένης το 1967.

Τα κτίρια που έχουν κατασκευαστεί μετά το 2000 διαθέτουν διαμερίσματα με χαρακτηριστικά και σχεδιασμό που ελάχιστα διαφοροποιούνται από τα νεόδμητα, ωστόσο συγκεντρώνουν αυξημένο ενδιαφέρον λόγω χαμηλότερης τιμής. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ένα οροφοδιαμέρισμα 97 τ.μ., κατασκευής 2007, που πουλήθηκε από την Psarris Team με απόλυτη επιτυχία. Η εν λόγω οικία, που πλέον ανήκει σε νέο ιδιοκτήτη, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, λουτρό, wc, αποθήκη υπογείου και βρίσκεται κοντά στην Αγία Παρασκευή.


Αναζητάτε μεσιτικό γραφείο στη Νέα Σμύρνη;

Αν είστε και εσείς ιδιοκτήτης ακινήτου στη Νέα Σμύρνη και επιθυμείτε να το πουλήσετε ή έστω να μάθετε την τρέχουσα εμπορική του αξία, επικοινωνήστε με την ομάδα μας. Η RE/MAX Plus και η διακεκριμένη ομάδα Psarris Team είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.