Οι Βραβεύσεις μας

 

Οι Βραβεύσεις Μας


Η είσοδός μας στα κτηματομεσιτικά έγινε στην καρδιά της λεγόμενης “κρίσης”. Μια εποχή που οι αγοραπωλησίες ήταν ελάχιστες, η οικοδομική δραστηριότητα ψυχορραγούσε και οι ελάχιστοι ενεργοί μεσίτες ακινήτων εγκατέλειπαν το χώρο. Επιλέξαμε κόντρα στο ρεύμα να ενταχθούμε στο δυναμικό της REMAX και μετά από χρόνια νιώθουμε δικαιωμένοι.


-Το 2016 μπήκαμε για πρώτη φορά στο Executive Club των πιο αποδοτικών συνεργατών της εταιρείας.

-Το 2017 συνεχίσαμε εξίσου δυναμικά παραμένοντας στους top agents (μεσίτες ακινήτων).

-Το 2018 δημιουργήσαμε ομάδα με την κα Αγγελική Παπά, με αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερο τζίρο και το τρίτο συνεχόμενο βραβείο στο Executive Club.

-To 2019, είμαστε ξανά στις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 700+ συμβούλους ακινήτων, με ένα ακόμα βραβείο.

-Και το 2020 στους διακριθέντες, αυτή τη φορά στην 9η θέση στη λίστα με τις πιο παραγωγικές ομάδες της RE/MAX πανελλαδικά.

-To 2021, μια χρονιά με ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό, κατακτήσαμε τη 13η θέση ανάμεσα σε 1000+ συνεργάτες της RE/MAX Ελλάδος

Και συνεχίζουμε...


Για εμάς η κατάκτηση ενός τέτοιου στόχου δεν συνδέεται με την ανθρώπινη ματαιοδοξία, αλλά με το αποτέλεσμα των κόπων ενός ολόκληρου χρόνου. Οι διακρίσεις δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ αυτοσκοπός. Εξυπηρετούν τη δουλειά μας και δουλειά μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας στο χώρο που γνωρίζουμε και αγαπούμε, το ακίνητο. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι βέβαιοι ότι είμαστε 100% αφοσιωμένοι στα κτηματομεσιτικά, ότι δουλεύουμε με πάθος και ότι επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εκείνους, άρα και για εμάς. Υπό αυτό το πρίσμα, οι βραβεύσεις της Psarris Team είναι και δικές σας επιτυχίες. Μας εμπιστεύεστε την ακίνητη περιουσία και τα όνειρά σας και θέλουμε να συνεχίσετε να το κάνετε. Από την πλευρά μας, η ομάδα μου, η οικογένεια της REMAX Plus και όλοι οι μεσίτες ακινήτων της εταιρείας, δεσμευόμαστε ότι δεν θα πάψουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αφοσίωση και ακόμα μεγαλύτερο πάθος.